Mourinho geen big spender meer

Yves Dekoning
| 0 reacties
Mourinho geen big spender meer
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea was de voorbije seizoenen steeds de club die het meeste miljoenen spendeerde aan nieuwe spelers. Sinds de komst van Roman Abramovich leek de geldkraan onophoudelijk open te staan op Stamford Bridge. 

Volgens Jose Mourinho zal het deze zomer anders zijn. De Portugees verwacht dat Manchester United, Arsenal en Liverpool nu veel meer geld zullen uitgeven dan Chelsea. Hij hoopt dat hierdoor de druk meer bij de concurrenten komt te liggen omwille van de grote investeringen. Mourinho haalde voorlopig aanvaller Claudio Pizarro, middenvelder Steve Sidwell en verdediger Tal Ben Haim gratis binnen. 

Chelsea won vorig seizoen de FA Cup en de League Cup, maar zag de Champions League en de Premier League  door zijn vingers glippen. Hierdoor steeg de kritiek op Mourinho, de pers vroeg zich af waarom de Blues slechts twee bekers wonnen. De miljardeninvestering zou onvoldoende renderen. Mourinho reageerde: Niemand vraagt zich af waarom Arsenal of Liverpool geen prijs pakten. Heeft dat met geld te maken? Hopelijk legt de media de druk volgend seizoen opnieuw bij de big spenders want dat zal niet Chelsea zijn!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties