Fanclubtornooi moet 'groot feest worden'

Philippe Crols
| 0 reacties
Fanclubtornooi moet 'groot feest worden'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dit weekend staat in Lommel het zesde internationale Fanclubtornooi op het programma. Er komen ploegen uit Duitsland, Nederland, Frankrijk en uiteraard ook België. De bedoeling is dat het een groot feest wordt.

Het fanclubtornooi gaat dit weekend voor de zesde keer van start. Er wordt gespeeld volgens de regels van het zaalvoetbal en de wedstrijden duren tweemaal tien minuten. Er nemen 24 ploegen deel. Deze worden in vier poules van zes onderverdeeld. Ook Voetbalkrant.com stuurt een delegatie richting Lommel.

Normaal zou ook Germinal Beerschot een ploeg afvaardigen, maar de ploeg van het Kiel blijft thuis. Reden is de veiligheid. Er lekte namelijk uit dat Antwerp- en Feyenoord-supporters met minder goede bedoelingen een bezoekje zouden brengen aan Lommel. Daarom besloot de ploeg van Germinal Beerschot thuis te blijven.

De organisator van het gebeuren blijft echter rustig: “Het zal komend weekend weer een groot feest worden zoals elk jaar. Elke keer opnieuw ontstaan hier vriendschappen en verbroedert iedereen met iedereen. De politie zal ervoor zorgen dat het ook nu een groot feest wordt.” [BA]

Voor meer informatie over het tornooi kan u terecht op  www.fanclubtornooilommel.be

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties