Genk wint eerste oefengalop eenvoudig

Philippe Crols

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Vice-kampioen Racing Genk heeft woensdagavond zijn eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding gewonnen. Op bezoek bij derdeprovincialer Tervant werd er met 3-12 gewonnen.

Genk stond na een kwartier al 0-3 voor na doelpunten van Vossen, Soetaers en Alex. Nadien milderde Licata voor de thuisploeg. Ook Michael Bulzariello zou in de eerste helft nog scoren tegen Racing Genk. De ruststand was 2-5, want de bezoekers scoorden nog via Bosnjak en Soetaers.

In de tweede helft maakte Licita er op strafschop meteen 3-5 van, maar vanaf dan was het helemaal over voor Terwant. Ljubojevic (2x), Henkens (2x), Dahmane, Kis en Ogunjimi zorgden ervoor dat het nog 3-12 werd.

Opstelling Genk 1ste helft: Verhulst, D'Haezelere, Verdonck, Mikulic, Vandooren, Da Silva, Toth, Vrancken, Soetaers, Vossen, Bosnjak.

Opstelling Genk 2de helft: Verhulst, Cornelis, Caillet, Lolo, Kis, Dahmane, Hubert (80' Vossen), Henkens, Barda, Ogunjimi, Ljubojevic.