Gratis massage op tornooi?

Philippe Crols
| 0 reacties
Gratis massage op tornooi?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zoals u elders al kan lezen op Voetbalkrant staat dit weekend het zesde internationale fanclubtornooi in Lommel op het programma. Ook wij, Voetbalkrant.com, zullen aanwezig zijn. Niet zozeer om de gebeurtenissen aldaar te verslaan, wel om zelf deel te nemen.

Manuel Gonzalez, de eigenaar van Voetbalkrant.Com, kijkt er alvast naar uit. “We doen mee in het kader van teambulding, maar ook om te kijken wat de gewone man op het veld van onze website vindt.”

Volgens Gonzalez, die zelf niet zal meespelen, zal Voetbalkrant allicht niet in de finale te zien zijn: “We klampen ons elk jaar vast aan de Olympische gedachte, maar een halve finale zou leuk zijn.”

Gonzalez wijst er ook op dat er een wedstrijd met rood in de agenda staat aangestipt: “12u30: Voetbalkrant.com-Alken Girls. Als we niet winnen zal mijn team een drietal strafronden moeten lopen. Ook moeten ze dan maar instaan voor de massage en verzorging van alle andere ploegen in onze reeks. Ik roep dan ook op om de Alken Girls zaterdag te komen aanmoedigen.”

Meer info over het toernooi kan u vinden op de website van het toernooi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties