'Real gaat voluit voor Drenthe'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Real gaat voluit voor Drenthe'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De prestaties van de Nederlander Royston Drenthe op het EK voor beloften zijn de Spaanse landskampioen Real Madrid niet ontgaan. AS, vaak niet gehinderd door een overdrijving in de berichtgeving, zegt in de woensdageditie dat Pedrag Mijatovic, de technisch directeur van de club, al onderhandeld met de linksvoetige speler van Feyenoord Rotterdam.

Drenthe maakte met zijn bevlogenheid en spectaculaire acties indruk op de scouts van Real Madrid. De middenvelder past trouwens perfect in de nieuwe transferpolitiek van de hoofdstedelingen om jonge beloften aan te trekken. Dat deed de club al eerder met de Argentijnen Fernando Gago en Gonzalo Higuaín. De strijdkreet in het Estadio Santiago Bernabeu luidt tegenwoordig 'geen namen maar mannen'.

De Spaanse krant weet dat Real Madrid er van overtuigd is dat Drenthe een grote wordt. "Barcelona heeft Henry aangetrokken, maar wij gaan de beste linkspoot van dit decennium, die ook nog eens tien jaar jonger is, inlijven voor veel minder geld", citeren we uit AS.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties