Club Brugge wint eerste oefenpartij

Kristof Blomme

Club Brugge heeft zaterdag een oefenpartij bij Eernegem gewonnen met 0-4. Zondag moet blauw-zwart opnieuw aan de bak. Dan is Koksijde de tegenstander.

Hoewel enkele spelers, waaronder Stijnen, Clement, Geraerts, Balaban en Van Heerden, pas maandag aansluiten bij de groep staan dit weekend toch al twee oefenwedstrijden gepland. Voor de eerste partij tegen Eernegem kon trainer Mathijssen ook niet rekenen op nieuwkomer Alcaraz. Die ligt immers nog tot 30 juni onder contract bij Beira Mar.

Vroeg in de eerste helft zette Brecht Capon, een jonge aanvaller, de openingstreffer op het bord. Bij de rust werden Vermant, Salou en Gelashvili vervangen door Daerden, Chavez en Djokic. Koen Daerden verdubbelde na tien minuten in de tweede periode de voorsprong. Na treffers van Chavez en Leko stond de 0-4 eindstand op het bord.