Peersman: 'Spijtig dat KVM niet lukte'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Peersman: 'Spijtig dat KVM niet lukte'
Foto: © SC

Tristan Peersman is na een mislukt avontuur bij Anderlecht al een aantal jaren weg uit België en ook bij zijn volgende team, het Nederlandse Willem II, wilde het niet vlotten. Volgend jaar staat onze landgenoot onder de lat bij het Griekse OFI Kreta. Nochtans had het niet veel gescheeld of hij speelde weer in de Jupiler League. De deal met KV Mechelen ging echter niet door.

"Ik heb overwogen om terug te keren naar België. Ik heb enkele keren gepraat met KV Mechelen maar om een bepaalde reden is dat feestje niet doorgegaan. Ik zag het nochtans helemaal zitten", aldus Peersman die ook erg gelukkig is met zijn transfer naar het vakantie-eiland Kreta. "OFI is een goeie subtopper die elk jaar meedraait rond de vijfde plaats net onder de topteams. Het team kocht mij om te spelen. Ook voor mijn vrouw en kinderen is Griekenland ideaal. De levensstandaard is hier erg hoog en wat wil je nog meer dan zon, zee en strand?", aldus Peersman.

De doelman keek ook nog even terug naar het verleden. "De jongste jaren heb ik weinig geluk gehad. Ik ben eerlijk en rechtlijnig maar de voetbalwereld is niet altijd correct. Maar ja, ik kan dan ook heel slecht 'kontlikken'. Ik snap niet dat de mensen zeggen dat ik geen goeie doelman ben. En dat alleen maar op basis van mijn laatste wedstrijden bij Anderlecht. Maar goed, mensen mogen denken wat ze willen", besluit Peersman in Gazet van Antwerpen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties