Rekdal wil beslag leggen op gelden Lierse

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Rekdal wil beslag leggen op gelden Lierse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zijn opnieuw sombere tijden voor tweedeklasser Lierse SK. De club werd eergisteren nog door de controlecommissie van de Belgische voetbalbond veroordeeld naar derde klasse met nog een fikse boete erbovenop. Gisteren werd er gepraat met het stadsbestuur over het afbetalingsplan aan de stad, maar ook dat brengt nog de nodige beslommeringen met zich mee en nu wil ex-trainer Kjetil Rekdal beslag laten leggen op gelden van de club.

De Noor, die er vorig jaar in de eindronde niet in slaagde om de Kempense club in de Jupiler League te houden, heeft nog de helft van zijn loon te goed. Eerstdaags wil hij dat loon ook incasseren door beslag te laten leggen op geld van de club. 

"Mijn advocaat heeft meerdere keren contact gezocht met Lierse, maar ze reageerden niet. Ik vind het trouwens straf dat een club aan de competitie mag beginnen terwijl verschillende spelers nog wachten op hun geld. Dat is niet eerlijk", aldus de Noor in de krant Het Laatste Nieuws. Rekdal is nu trainer van de Duitse tweedeklasser 1.FC Kaiserslautern.[RC]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties