Kompany: 'Hebben goede dingen getoond'

Thomas Dubois
| 0 reacties
Kompany: 'Hebben goede dingen getoond'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

België won woensdagavond eindelijk nog eens een interland. Niets dan lachende gezichten achteraf in het Koning Boudewijnstadion. Zo ook bij Vincent Kompany die duidelijk gemist werd in de voorbije interlands. “Ik ben heel gelukkig, ondanks de omstandigheden hebben we bij momenten goed voetbal getoond”, vertelde hij aan de collega’s van Sporza. “Door de lange afwezigheid en vele nieuwe jongens waren we niet op elkaar ingespeeld, toch toonden we enkele goede dingen.”
 
Kompany komt terug na een afwezigheid van acht maanden op het hoogste niveau. “Ik heb nog veel werk voor de boeg. Fysiek gaat het goed, maar als je acht maanden geblesseerd geweest bent, tover je dat niet zomaar weg. Er zal wel nog een terugslag komen, het is aan mij om die goed op te vangen.”
 
Woensdagochtend zorgde Kompany nog voor heel wat opschudding. In een Vlaamse krant stond er namelijk te lezen dat Kompany zou stoppen met de Rode Duivels. “Ik weet niet waar dat bericht vandaan komt. Niet van mezelf en mijn entourage heeft er geen baat bij om zulke dingen te verkondigen. Het past bij de politieke situatie van het moment zeker, alles is gewoon uitvergroot. Ik ben zeker nog niet van plan om te stoppen”, besloot de speler van Hamburg.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties