PSG-verdedigers op de wip

Ruben Claesen
| 0 reacties
PSG-verdedigers op de wip
Foto: © SC

De toekomst van Mario Yepes en Bernard Mendy, twee verdedigers van Paris Saint Germain, is onzeker. Van de eerste is geweten dat hij niet bij de club uit de hoofdstad hoeft te blijven, maar dat Mendy - wiens contract op het einde van het seizoen afloopt - liever weg wil, is nieuw.
 
De 25-jarige Mendy is aan zijn vijfde seizoen bij PSG bezig. De rechtsachter weigerde een contractverlenging van twee seizoenen en zet zo zijn toekomst bij de Parijzenaars op het spel. Al lijkt de kans dat Mendy nog verkocht wordt vóór het sluiten van de transfermarkt op 31 augustus eerder klein.
 
Yepes heeft dan weer de aandacht gewekt van Olympiakos Piraeus. De Griekse landskampioen zou al in een vergevorderd stadium van onderhandelingen zitten met PSG en heeft een contract klaar liggen voor twee seizoenen. De 31-jarige Colombiaan leek in eerste instantie niet veel zin te hebben in een verhuis naar Griekenland, maar lijkt bij te draaien nu blijkt dat zijn speelkansen bij de ploeg van Paul Le Guen er niet groter op worden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties