'Willem II wil Nando Rafael als versterking'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Willem II wil Nando Rafael als versterking'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Willem II wil nog aanvallende versterking binnenhalen voor het sluiten van de internationale transfermarkt. Het denkt daarbij aan Nando Rafael die momenteel een contract heeft bij de Duitse tweedeklasser Borussia Mönchengladbach. 

De Duitse aanvaller met Angolese roots zou Mounir El Hamdaoui moeten vervangen, mocht die vertrekken. El Hamdaoui kan naar verluidt rekenen op ernstige interesse van Feyenoord Rotterdam. 

Bij Mönchengladbach zijn ze echter niet geneigd om Rafael te laten gaan. "Het wordt een moeilijk verhaal, al kan natuurlijk alles in voetbal. Moet hij bij Gladbach blijven, dan vindt de speler dat niet erg", aldus Jan van Baal, de zaakwaarnemer van Rafael in de Nederlandse krant Algemeen Dagblad.

Twee jaar geleden stapte de 23-jarige Nando Rafael over van Hertha BSC Berlijn naar Borussia Mönchengladbach. In het afgelopen seizoen speelde hij negentien wedstrijden waarin hij drie keer scoorde. Vorig seizoen speelde Gladbach wel nog in de Bundesliga. Rafael genoot in het verleden zijn jeugdopleiding bij de Nederlandse topclub Ajax Amsterdam.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties