Interview Bajevski en Charaï na KVM-Moeskroen

Bart Hermans
| 0 reacties
Bajevski en Charaï na KVM-Moeskroen
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Na de wedstrijd KVM - Moeskroen spraken we met Bajevski, hij kwam heel gretig in scoorde de aansluitingstreffer.
 
Wat een match, je komt in en je scoort?
 
"Ja, dat is inderdaad waar. We hadden heel veel kansen maar hebben spijtig genoeg maar twee keer kunnen scoren."
 
Je bent erg gemotiveerd, je viel heel gretig in?
 
"Ik ben altijd gemotiveerd. Als ik vijf minuten moet spelen zal ik het maximum geven om mij te kunnen bewijzen."
 
Ik veronderstel dat je nu wel weet wie de strafschoppen bij Mechelen trapt.
 
"Ja, niks aan de hand. Het is voorbij, hij scoort en heeft gelijk. Het blijft in de kleedkamer. We hebben geen problemen, alles is al uitgepraat."
 
Mechelen heeft nu drie punten, ietsje te weinig gezien het geleverde spel?
 
"Inderdaad, voor mij is het veel te weinig. We spelen wel goed maar we hebben meer nodig. We snakken naar die eerste overwinning."
 
We konden ook Charaï strikken voor een reactie:
 
Wat een wedstrijd?
 
"Ja, ik denk dat het bloed, zweet en tranen heeft gekost. We pakken een puntje, oververdiend over de hele wedstrijd bekeken. Ik denk zelfs dat we meer verdiend hebben. Ik had een beetje het gevoel dat wij het spel maakten maar dat zij scoorden. Dat was eigenlijk ironisch want wij waren de betere ploeg, als je in voetbal wilt winnen moet je scoren natuurlijk."
 
Met een Custovic in de ploeg kan je perfect op de counter spelen?
 
"Ja, Custovic is een heel goede speler. Ze hebben in de eerste helft met Custovic aan de rechterkant dat ook uitgespeeld. Bij het doelpunt zet hij die bal terug perfect voor en dan is er weinig aan te doen. Ik denk wel dat ze daar op hebben getraind. Ik ken Marc Brys van bij Berchem en weet dat hij een tacticus is. Moeskroen speelt dan dat typische vechtvoetbal dat meerdere ploegen uit die streek doen en dat is niet gemakkelijk. We hebben wel getoond dat we een goed mentaliteit hebben en dat we kunnen terugkomen."
 
Nong en Kielo-Lezi waren vandaag heel goed, Bajevski valt ook gretig in?
 
"Ja, iedereen was goed vandaag. Er is altijd kritiek op de voorlijn maar ik denk dat er vandaag ongelofelijk veel kansen waren en dat het niet mee zat. Als we vandaag een beetje meer geluk zouden hebben gehad, scoren we drie à vier keer en is het een gemakkelijke overwinning. We hebben tot het einde geknokt en er toch nog een puntje uitgesleept en dat is de verdienste van de hele ploeg."
 
Voor jezelf, je valt weer in, ben je voor de rest topfit?
 
"Ja, ik ben topfit. Ik ben klaar om ingezet te worden maar dat is natuurlijk de keuze van de trainer en ik blijf gewoon hard werken. De trainer weet wat hij aan mij heeft en ik blijf gewoon hard werken en erin geloven."
 
Peter Maes heeft op het moment vijf spitsen die hij allemaal al gebruikt heeft?
 
"Ja, ik denk ook dat hij vijf spitsen heeft van een bepaald kaliber. Het is niet dat er iemand boven uit steekt. Het zou niet echt eerlijk zijn moest hij nu maar twee spitsen gebruiken en de rest laten zitten. In principe is er niet veel verschil tussen de spitsen maar hij moet gewoon keuzes maken en dat is het moeilijke van trainer zijn. Je hebt altijd mensen die teleurgesteld zijn. Je moet dan proberen hard te blijven werken."
 
Volgende week naar Zulte Waregem en dan thuis tegen Dender. Er komen belangrijke weken aan?
 
"Inderdaad, dat kan je wel zeggen. Deze drie weken zijn heel belangrijk voor ons. Ik had hier graag drie punten gepakt vandaag, ik kan niet zeggen dat ik tevreden ben maar gezien de omstandigheden moeten we wel tevreden zijn want als je ziet dat we tien minuten voor het einde nog 0-2 achter staan dan moet je wel tevreden zijn met een punt. We moeten nu echt punten nemen."

Bart Hermans. [AN]
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties