Promovendi tegenover elkaar

Promovendi tegenover elkaar
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgend weekend geen echte topwedstrijden in het vrouwenvoetbal. Dus is het weer zoeken naar een wedstrijd die alle richtingen uit kan. Onze twee voorgaande voorbeschouwingen eindigden op een gelijkspel. Gaan we dezelfde kant op met K.Kontich FC - Dames VK Egem?
 
De twee nieuwkomers ontmoeten mekaar terug op de pelouse maar dan wel een afdeling hoger. Het jonge Kontich wist een punt te behalen tegen Oud-Heverlee Leuven. Het te lang wegblijven van Sarah Glazemaekers (gekwetst) kan de ploeg punten kosten, punten die voor elke nieuwkomer in de hoogste afdeling zeer waardevol zouden kunnen zijn. Topschutter van de ploeg vorig seizoen, Leen Glazemakers (17 doelpunten), zal wel beseffen dat elke kans haar goudwaarde kan hebben. Samen met Elien Van Overloop en Riana Nainggolan kan dat lukken.
 
Het oudere Egem ontfrutselde Vlimmeren drie punten, voor ons toch een verrassing. Topschutter Tweede Nationale vorig seizoen, Marjorie De Rammelaere (34 doelpunten), nam op de eerste speeldag keeper Tania Vandenhouwe (landskampioen Wezemaal) mooi te grazen. De Rammelaere zal voor Kontich het grootste gevaar betekenen, ten minste als zij volledig hersteld is van een lichte kwetsuur. Samen met Gwendolyn Verhoye en Sandra De Pauw kan Egem zorgen voor vuurwerk.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties