Utaka bijna verlost van blessure

Utaka bijna verlost van blessure
Foto: © SC

Een schouderblessure hield spits Peter Utaka van Antwerp een tijdje aan de kant. De Nigeriaan liep die blessure op in de bekerwedstrijd tegen OH Leuven. Tijdens een duel ging hij neer en kwam ongelukkig terecht. Utaka kon nog wel blijven trainen maar moest harde contacten wel vermijden. Spelen was echter uitgesloten. 
Daar lijkt nu een einde aan te komen. In de wedstrijd tegen Tubize vorige week kreeg hij al een invalbeurt en hoopt nu terug op een basisplaats, liefst al in de komende thuiswedstrijd tegen Olympic Charleroi.
 
Heel de heisa rond de zaak Geel-Namen en de daaruit voortvloeiende kalenderwisselingen vindt Utaka zo absurd dat het grappig wordt. Alleen is het minder leuk dat de ploeg nu geen winterstop zal kennen. Utaka had er namelijk op gerekend in de kerstperiode zijn familie in zijn thuisland te kunnen bezoeken.
 
Antwerp is uit op revanche na de recente nederlaag in Charleroi. "Misschien gaan we die verloren punten alsnog krijgen, omdat zij twee niet-speelgerechtigde jongens opstelden. Wij willen nu ook gewoon op het veld bewijzen dat we de betere ploeg zijn", gaat Utaka verder. "Thuis kunnen we altijd iets meer en bovendien raakt deze volledig nieuwe ploeg elke week beter op mekaar ingespeeld. We zijn dus vastbesloten om het ongelukje van Charleroi recht te zetten. Ondanks de magere oogst na vier wedstrijden is er geen reden tot paniek. De competitie is nog maar pas bezig."
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties