Gvozdenovic tekent bij Dinamo Boekarest

Gvozdenovic tekent bij Dinamo Boekarest
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

BOEKAREST – Ivan Gvozdenovic heeft een nieuwe club gevonden. De 29-jarige linkerflankspeler tekende een contract tot 30 juni 2010 bij Dinamo Boekarest. De Serviër zat zonder club nadat zijn contract eind vorig seizoen bij Club Brugge niet verlengd werd.
 
Na een paar maanden van zoeken heeft Gvozdenovic uiteindelijk een nieuwe club gevonden. De linksvoetige verdediger, die ook als middenvelder uit de voeten kan, zal onder de hoede van Walter Zenga zijn carrière verder zetten. De Italiaan verwelkomde de Serviër en liet weten dat Gvozdenovic een speler met grote waarde is. Hij zal echter wel eerst matchritme moeten opdoen bij het B-elftal.
 
Gvozdenovic arriveerde in Brugge in de zomer van 2003 en kwam transfervrij over van Rode Ster Belgrado. Hij kon op anderhalf jaar tijd nooit zijn stempel drukken en in januari 2005 werd de zevenvoudige Servische international voor een half jaar verhuurd aan FC Metz. Bij zijn terugkomst had Michael Klukowski zijn plaats al ingenomen en moest hij nog twee seizoenen verkommeren op de bank totdat hij einde contract was.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties