Lei Clijsters: 'Vermeersch bedoelde eet meer fruit'

Mario Lelievre
| 0 reacties
Lei Clijsters: 'Vermeersch bedoelde eet meer fruit'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lei Clijsters begint stilaan een reële bedreiging te vormen voor Geert Hoste. In zijn beruchte weblog legde hij gisteren de uitschuiver van Johan Vermeersch uit. "Als hij zei eet een tros bananen was dat een aansporing tot eet meer fruit."

De rel tussen Brussels-voorzitter Johan Vermeersch en Zola Matumona werd gisteren bijgelegd. De Congolees gaat weer voetballen voor FC Brussels. Het is niet geweten of Lei Clijsters bemiddelde in de zaak, in elk geval moeide hij er zich wel mee op zijn wekelijkse weblog.

"De al dan niet racistische uitspraak van FC Brussels-voorzitter Johan Vermeersch zette de mediawereld een ganse week in rep en roer. Kruip in een boom en eet een tros bananen'. Heisa alom. Maar iedereen weet toch dat de Brusselse voorzitter zelf een uitstekend voetballer is geweest in zijn lichtere jaren. Met kruip in een boom wil hij ongetwijfeld aangeven dat voetballers meer lenigmakende oefeningen moeten doen en eet een tros bananen is zeker een aansporing tot eet meer fruit. So what."

Clijsters was gisteren op dreef, want hij schudde nog meer parels uit zijn mouw. "Stoica wil in Gent opnieuw met een schone lei beginnen. Dan zal ik me nog snel moeten douchen."

En deze over Martina Hingis. "Nu zou er cocaïne in een bloedstaal van haar ontdekt zijn (...). Vreemd, want we kennen ze vrij goed en het zou ons verbazen mocht ze met het goedje in aanraking zijn gekomen. Enkel wanneer ik ze ontmoette en ze vriendelijk high riep en een high five deed, kon het er iets of wat op wijzen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties