Lichte blessures bij Bayern

Nico Wieme
| 0 reacties
Lichte blessures bij Bayern
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bayern München likt zijn wonden na de Europese avond gisteren in het Portugese Braga. Enkele spelers kwamen gehavend uit de strijd.

De Portugezen vlogen er bij momenten vrij hard in. Dat mochten Philipp Lahm en Christian Lell ondervinden. Beiden keerden met pijn aan de elleboog terug. Mark van Bommel heeft dan weer last van een teenkneuzing.
 
Oliver Kahn zal zijn plaats onder de lat weer innemen. Na een aanval van de Oostenrijker Roland Linz had de doelman last van pijn aan het spronggewricht. “Het is niets ernstigs”, meent trainer Ottmar Hitzfeld.
 
Gelukkig is het niet allemaal kommer en kwel. Een aantal spelers keert weldra terug uit blessure.
 
Een van hen is Bastian Schweinsteiger. Met hem gaat het na zijn knieproblemen weer de goede kant op, maar voor de uitwedstrijd van zondag op het veld van Arminia Bielefeld zou een wederoptreden wel eens te vroeg kunnen komen.
 
Duits international Lukas Podolski viert zondag meer dan waarschijnlijk wel zijn rentree. De aanvaller die in de UEFA-bekerwedstrijd tegen SC Braga wegens een teenkneuzing ontbrak, zal vóór de match weer met de ploeg trainen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties