AA Gent - SC Lokeren breekt record

Nico Wieme
| 0 reacties
AA Gent - SC Lokeren breekt record
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdag om 20u00 staat in het Jules Ottenstadion de Oost-Vlaamse derby tussen het plaatselijke AA Gent en de bezoekers uit Lokeren op het programma. Deze veelbesproken wedstrijd doet nu al een record sneuvelen.

AA Gent wil er zaterdag een waar feest van maken. Als de buren uit Lokeren op bezoek komen, is de spanning altijd te snijden. In het verleden werd de derby vaak gekruid door een aantal randverschijnselen. We denken hierbij aan het zaak rond Davy De Beule, de meningsverschillen tussen beide voorzitters, de mogelijke fusie en onlangs het overstappen van trainer Leekens van de Arteveldestad naar Lokeren.
 
Toch wil men zich bij de thuisploeg niet te veel op deze zaken focussen. De sfeer rond de match moet optimaal zijn en daarvoor worden enkele sfeeracties voorzien zoals bengaals vuurwerk, vaandelzwaaiers en het reuzegrote t-shirt.
 
Niet alleen de gewone supporters zijn in de ban van deze wedstrijd. Alle businessformules zullen volzet zijn en de Buffalo’s verwelkomen ruim 900 eters in het Ottenstadion. Dit is meteen een record voor de Oost-Vlaamse derby.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties