Robben is alweer geblesseerd

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Robben is alweer geblesseerd
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arjen Robben is nog maar eens geblesseerd. Volgens de medische staf van Real Madrid kampt hij met overbelasting en dus moest hij gisteren herstellen in de krachthonk.

De blessure van Arjen Robben is in wezen niet zo ernstig maar bij de medische staf van Real Madrid zitten ze verveeld met de zaak. Het baart hen zorgen dat de Nederlander alweer geblesseerd is na een hele wedstrijd tegen Partizan Belgrado (oefenduel) en een halve tegen Lazio Roma (Champions League). Real wil geen risico lopen met de international en dus zal hij er niet bijlopen dit weekend tegen Osasuna Pamplona.

Robben gaf weinig commentaar na afloop van de training donderdag. Hij hoopte wel om zondag mee te kunnen doen, maar daar komt dus niets van in huis. Robben was tot nu toe nog maar drie keer basisspeler onder trainer Bernd Schuster. Hij kreeg tot dus ver nog maar 252 speelminuten en is daarmee een van de minst gebruikte spelers bij 'de Koninklijke'. Enkel Javier Saviola, Michel Salgado, Javier Balboa en Roberto Soldado speelden nog minder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties