Sonck niet fit voor Anderlecht

Nico Wieme
| 0 reacties
Sonck niet fit voor Anderlecht
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugges aanvalsleider Wesley Sonck raakt ook voor de topper tegen Anderlecht niet fit.

Er komt stilaan licht aan het einde van de tunnel bij Wesley Sonck. De pocketspits van leider Club Brugge kampte gedurende enkele weken met overbelastingsverschijnselen aan de buikspieren en de lies, maar sinds dinsdag traint hij weer met de bal. De Ninovieter verteert de individuele trainingssessies probleemloos, maar hij ontbeert nog matchritme om zondag al een belangrijke wedstrijd te spelen. De medische staf van blauw-zwart schat zijn speelkansen op vijf procent.
 
Sonck kende een prima start bij Club en liet in zijn eerste wedstrijden meteen zien dat hij het scoren nog niet verleerd is. Ook bij de nationale ploeg kende hij een opmerkelijke rentree met een sterke invalbeurt en een doelpunt tegen Armenië. In Brugge hoopt men wel de aanvaller tegen volgende week vrijdag wedstrijdklaar te krijgen, wanneer er op het Westerlo van ex-trainer Jan Ceulemans gespeeld wordt.
 
Er viel ook goed nieuws te rapen bij FCB over Koen Daerden. Het herstel van zijn meniscusoperatie verloopt volgens schema. Wellicht kan hij tijdens de winterstage in Turkije weer aanpikken bij de groep.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties