Blackburn zal Rigters nu toch uitlenen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Blackburn zal Rigters nu toch uitlenen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Maceo Rigters komt bij Blackburn Rovers niet aan spelen toe. De Nederlander die topschutter werd op het EK voor spelers onder de 21 jaar vorig jaar in eigen land, zou nu toch uitgeleend kunnen worden.

Maceo Rigters zal nu toch nog verhuurd raken. De meeste mogelijkheden liggen bij een club uit The Championship, de Engelse tweede klasse. Ook een buitenlandse club zou zich ondertussen gemeld hebben op Ewood Park.

Frank Schouten, de zaakwaarnemer van Rigters, liet vorige week weten dat Rigters verhuurd zou kunnen worden mocht zijn cliënt niet in de selectie zitten voor het duel tegen Bolton Wanderers. Dat bleek ook het geval. Hij zat niet in de wedstrijdselectie die manager Mark Hughes had gemaakt.

Niet alleen drie teams uit The Championship tonen interesse, ook een buitenlandse club is kandidaat-overnemer. Het gaat niet om een club uit Nederland en het zou in dat geval om een definitieve aanwerving gaan. Blackburn Rovers zou alleen maar willen spreken over een verkoop als het over een miljoenenbod gaat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties