Inter last persstop in

Inter last persstop in
Foto: © SC

Het bestuur en de technische staf van Inter praat voorlopig niet meer met de pers. In die optiek is ook de geplande persbabbel van coach Roberto Mancini van dinsdagnamiddag afgelast.

Woensdag staat voor Inter het Coppa Italia-duel tegen Juventus op het programma. Zoals gewoonlijk vindt daags voor de wedstrijd een persconferentie met de trainer plaats. Inter heeft echter die persconferentie geannuleerd. De Italiaanse landskampioen vindt dat het de voorbije dagen te hard is aangepakt in de pers.
 
Alles slaat terug op de wedstrijd van zondagavond tegen Parma. Inter won die partij met 3-2, maar er werd veel geschreven over de manier waarop. Inter stond in de 88ste minuut nog 1-2 achter tot scheidsrechter Gervasoni een strafschop floot voor de Milanese club. Een kopbal van Couto werd aanzien als handspel, de bal ging op de stip en Zlatan Ibrahimovic maakte dankbaar gebruik van de flater van de scheidsrechter.
 
Daags nadien schreeuwde de gehele Italiaanse media moord en brand. De Corriere dello Sport durfde het zelfs aan om als titel “Scandalo Inter” te publiceren, een titel die weinig aan de verbeelding over laat. Inter vindt nu dat het te hard werd aangepakt en last daarom een persboycot in.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties