Geen akkoord tussen Alves en AZ

Nico Wieme
| 0 reacties
Geen akkoord tussen Alves en AZ
Foto: © SC

Er komt maar geen einde aan de soap rond Afonso Alves. De spoedarbitragezaak tussen de Braziliaan en AZ komt er nu toch, hoewel beide partijen van plan waren om tot een onderling akkoord te komen.

Afonso Alves weet nog steeds niet waar zijn voetbaltoekomst ligt. De Braziliaanse spits en AZ wilden door middel van overleg tot een compromis komen, maar dat is niet gelukt. Pim de Vos, Alves’ advocaat, heeft de boeken dichtgedaan. “Het overleg tussen beide partijen heeft niets opgeleverd. We hebben het een kans gegeven”, aldus De Vos. “AZ wekt echter steeds meer de indruk dat het helemaal niet meer om de speler zelf gaat. Het lijkt erop dat de club zich ingraaft om een graantje mee te pikken bij een mogelijke transfer. Ik ben zeer teleurgesteld in AZ.”
Alves lijkt op weg naar Middlesbrough. Hij zou daar dit weekend een contract gaan ondertekenen. Omdat Alves' werkgever SC Heerenveen eerder deze week een spoedarbitragezaak van AZ won, is Heerenveen vrij om te onderhandelen met andere clubs.
 
Bij Middlesbrough heeft manager Gareth Southgate goede hoop dat de overgang van de prijsschutter nog voor het sluiten van de transferperiode tot stand komt. “Hij heeft wat problemen om hier te komen, maar mijn gevoel is dat hij graag wil komen. Ik heb positieve vibes”, zegt Southgate op de clubsite van Middlesbrough. “Ik schat de kansen goed in, maar ik kan jullie geen schema geven.” Southgate is echter niet van plan om de geldbeugel wijd open te zetten voor Alves.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties