Hugo Siquet heeft nieuws over zijn toekomst bij Cercle Brugge

Hugo Siquet heeft nieuws over zijn toekomst bij Cercle Brugge
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge verloor zondag van Union SG. Het is uitkijken wat KRC Genk vandaag doet, voor de vierde plaats in de play-offs.

Cercle Brugge heeft twee punten voorsprong op KRC Genk. Als de Limburgers vandaag Royal Antwerp FC kloppen, dan springen ze over groenzwart naar de vierde plaats in de rangschikking.

Die geeft recht op een rechtstreeks Europees ticket voor volgend seizoen. De nummer vijf uit de Champions’ Play-offs kan nog een ticket voor Europa veroveren, maar dan moet het op 2 juni wel nog in één wedstrijd in eigen huis voorbij KAA Gent geraken.

“Ons objectief blijft toch nog altijd om die vierde plaats te pakken en dat verlengstuk aan het seizoen te vermijden”, zegt Hugo aan Het Laatste Nieuws.

Vertrek bij Cercle Brugge

“Ik ga er in ieder geval van uit dat ik mijn laatste thuiswedstrijd met Cercle heb gespeeld. Jammer dat het op een nederlaag is uitgedraaid.”

Siquet wordt momenteel gehuurd van het Duitse SC Freiburg. Hij verwacht niet om volgend seizoen nog voor de Vereniging te spelen.

“Er zijn wat onderhandelingen lopende met mijn zaakwaarnemer, maar wat mij betreft is het voor 99 procent een uitgemaakte zaak dat ik volgend seizoen elders aan de slag ben”, klinkt het bij Siquet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties