Stoica grote afwezige op eerste training

Nico Wieme
| 0 reacties
Stoica grote afwezige op eerste training
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alin Stoica heeft nog maar net een contract ondertekend bij Excelsior Moeskroen, of hij stuurt al zijn kat naar de trainingen.

Bij Moeskroen had iedereen uitgekeken naar de eerste training van onder andere Alin Stoica in het shirt van ‘Les Hurlus’. De Roemeen was echter in de verste verte niet te bespeuren. Ziek, klonk zijn uitleg. “Ik zit hier thuis met een keelontsteking. Dan heeft het geen zin om te gaan trainen”, zegt de Roemeen in Het Nieuwsblad. “Als ik me niet volledig kan geven, is het beter dat ik thuisblijf. Zaterdag is het wedstrijd. Het is het beste dat ik er maandag aan begin. Dan ben ik waarschijnlijk weer helemaal in orde”, verklaart Stoica.
 
De grillige spelmaker stuurde daarna de pers wandelen. Men moet niet meer aandringen voor interviews, want die wil de ex-speler van onder meer Anderlecht, Club Brugge en AA Gent de eerstkomende weken niet meer geven. “Dit is trouwens het laatste interview dat ik voor geruime tijd zal geven”, aldus Stoica. “Vanaf nu wil ik me concentreren op mijn prestaties op het veld. Ik wil met mijn voeten tonen dat ik dat contract bij Moeskroen nog waard ben.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties