Cafú denkt nog niet aan stoppen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Cafú denkt nog niet aan stoppen
Foto: © SC

Marcos Evangelista de Moraes, beter bekend onder de voetbalnaam Cafú, heeft geruchten als zou hij stoppen als voetballer de kop ingedrukt. De speler van Milan liet weten dat hij nog niets beslist heeft.

De 37-jarige Cafú verdedigt nog altijd het shirt van AC Milan en hij is van plan dat nog even te blijven ook al worden tal van verdedigers in verband gebracht met de rossoneri. "Iedereen zegt dat ik straks op het einde van het seizoen zal stoppen, maar ik heb daar nog nooit iets over gezegd. Ik besloot nog niets. Ik ben fit en kan nog altijd mijn bijdrage leveren aan het team", aldus de 142-voudige Braziliaanse international in de krant La Gazzetta dello Sport.

Cafú speelt nu al vijf seizoenen in het San Siro-stadion. Zondag stond hij nog de hele wedstrijd op het veld tegen AC Siena. Het was al zijn dertiende duel van dit seizoen. "De trainer weet wat hij aan me heeft. In de komende drukke maanden zal hij altijd beroep op mij kunnen doen. Vorig jaar verlengde ik in april nog mijn contract", besluit de Braziliaanse vleugelverdediger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties