Sollied-Heerenveen: geen commentaar

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Sollied-Heerenveen: geen commentaar
Foto: © SC

Verschillende media zien Trond Sollied volgend jaar in Friesland coachen. Zelf wil de Noor geen commentaar geven op de geruchten. Hij wil zich enkel concentreren op AA Gent.

De regionale Nederlandse krant De Leeuwarder Courant schreef vorige week dat Trond Sollied de nieuwe coach zou worden van SC Heerenveen. Ook zijn trouwe assistent-trainer Chris Van Puyvelde zou de overstap maken. Sollied was eerder al te gast in het Abe Lenstra Stadion toen de Friezen het opnamen tegen PSV Eindhoven.

Sollied wil echter geen commentaar geven op de geruchten. Het enige wat hij erover kwijt wil is dat hij een verbintenis heeft bij AA Gent waaraan hij zich wil houden. Ook de Oost-Vlamingen benadrukken het feit dat hij een doorlopend contract heeft in het Ottenstadion. 

Bij Gent bevestigen ze wel de interesse van SC Heerenveen maar manager Michel Louwagie zegt er wel bij dat ze Sollied niet zomaar zullen laten gaan. "Het is zo dat hij voor een bepaalde afkoopsom weg zou kunnen. Hij heeft nog een contract voor volgend seizoen. In april willen we weten wat de plannen van Sollied zijn", besluit Louwagie in de krant Het Laatste Nieuws.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties