Kroatië wil langer door met bondscoach Bilic

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Kroatië wil langer door met bondscoach Bilic
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Kroatië is de voetbalbond erg tevreden met het werk van bondscoach Slaven Bilic. De Kroatische voetbalbond (HNS) wil dan ook het contract van Bilic verlengen, maar die kan ook op de interesse rekenen van Hamburg SV.

Slaven Bilic zat afgelopen weekend trouwens op de tribune in Hamburg waar hij de wedstrijd bijwoonde van Hamburg SV tegen Borussia Dortmund. Die Rothosen wonnen dat duel overigens met 1-0. Tegen de Duitse pers liet hij weten dat hij in Duitsland was om de verrichtingen van Ivica Olic (Hamburg) en Mladen Petric (Dortmund) te volgen. Alleen was ook de zaakwaarnemer van Bilic gesignaleerd in de tribune.

Bij de Kroatische voetbalbond wil men snel de contractverlenging van Bilic realiseren. "We zullen alles in het werk stellen om zijn contract te verlengen. We maken zeker een goede kans", liet vice-bondsvoorzitter Vlatko Markovic weten tegenover de Kroatische pers.

Naast Hamburg SV zou ook West Ham United interesse hebben in de Kroatische bondscoach. In het seizoen 1996/1997 was hij nog als speler actief op Upton Park.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties