Renard aast op de plek van Stijnen

Mathias Dumarey
| 40 reacties
Renard aast op de plek van Stijnen
Foto: © SC

Olivier Renard hervond zijn speelgeluk onder de lat van promovendus KV Mechelen. De voormalige goalie van competitieleider Standard Luik heeft al een volgend doel op het oog: de nationale nummer één worden bij de Rode Duivels.

Olivier Renard zag woensdag vanop de invallersbank ook hoe Stijn Stijnen in de fout ging tijdens de oefeninterland tegen Marokko. De ambitieuze doelman van KV Mechelen wil echter geen kritiek geven op zijn collega van Club Brugge.

"Ik ben niet iemand die Stijnen na één fout al meteen gaat bekritiseren. Ik was al tevreden dat ik deel uitmaakte van de selectie. Het is nu wel aan mij om te bewijzen dat ik de nummer één van België kan worden want dat is nu mijn grote ambitie", aldus Renard in de krant Gazet van Antwerpen.

Zaterdagavond is er nog een speciale wedstrijd voor Renard. Dan neemt hij het met KV Mechelen op tegen zijn ex-team en competitieleider Standard Luik. "Ik was niet de chouchou bij Standard. Sommigen zagen mij daar liever vertrekken. Ik heb er niet het vertrouwen gekregen dat Rorys Espinoza nu wel krijgt. Toch hoop ik dat Standard straks kampioen wordt, maar ik zal mijn uiterste best doen voor Mechelen", besluit Renard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties