Rossini tekent bij KV Mechelen

Nico Wieme
| 12 reacties
Rossini tekent bij KV Mechelen
Foto: © SC

Bij KV Mechelen zijn ze al volop bezig met de voorbereiding op volgend seizoen. Waar het bij vele andere clubs nog windstil is, doet KV er alles aan om de nieuwe kern zo snel mogelijk samen te stellen. Laatste aanwinst daarin is Giuseppe Rossini.

Eerder bond KV Mechelen Jonas Ivens, Kevin Geudens en Jeroen Mellemans al langer aan zich. Vrijdag raakte ook bekend dat Björn Vleminckx, Aloys Nong en Koen Persoons op een verlengd verblijf bij Malinwa mogen rekenen. In de marge van dat nieuws meldt geel-rood de komst van Giuseppe Rossini van FC Utrecht.
 
Vleminckx, Nong en Persoons tekenden bij tot medio 2011. Rossini tekende eveneens een overeenkomst voor de komende drie jaar. De Belgische belofte-international verlaat na drie jaar FC Utrecht transfervrij, waardoor KV Mechelen geen transfersom hoeft te betalen.
 
Fi Van Hoof toont zich tevreden met de 21-jarige aanwinst. “Rossini is een atletische speler, een echte targetman. Hij is sterk met het hoofd en werkt heel hard”, aldus de technisch directeur. “Ik ben zeer tevreden dat een belofte-international hier wil tekenen. Hij heeft nog een grote progressiemarge en past dan ook in het plaatje van geel-rood.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties