'Na 1-2 kwam doemscenario naar boven'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
'Na 1-2 kwam doemscenario naar boven'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dansend en springend op het veld vierde Dennis Van Wijk de 2-3 overwinning tegen AA Gent. De Nederlander had echter weinig zin in een confrontatie met Trond Sollied. Na zijn persbabbel verdween hij meteen op de bus richting Limburg.

Sint-Truiden leek na de rust een 0-2 voorsprong weg te geven, maar stond na 90 minuten toch in het vierende kamp. “We komen snel 0-2 voor en spelen dan in een zetel”, aldus Van Wijk. “Na de rust wil je dezelfde organisatie behalen, maar na de 1-2 komt het doemscenario weer naar boven en krijg je nog een penalty tegen na een schwalbe.”
 
“Fadiga wordt dan van het veld gestuurd en dan ga je terug hopen. Vlak voor tijd maak je dan toch nog de 2-3 en dan geraak je in extase. Ik spring misschien iets verder op het veld dan geoorloofd, maar voetbal is uiteindelijk emotie. Er is niets ergs gebeurd.”
 
De rode kaart van Fadiga was echter een kantelmoment in de wedstrijd. “Een onterechte rode kaart? Wij hebben de voorbije weken ook een aantal strafschoppen niet gekregen. Met die erbij stonden we nu niet onderaan. Dat is nu eenmaal voetbal.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties