'Sint-Truiden = Al Qaeda'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
'Sint-Truiden = Al Qaeda'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

“De bank van Sint-Truiden zorgde voor een mooi stukje toneel”, klonk Trond Sollied bitsig na de wedstrijd. De koele Noor voerde tijdens de persconferentie zijn eigen theater op.

“Wat ik de eerste helft te zien kreeg, was een ramp”, blikte Sollied toch nog even terug op de wedstrijd. “Het is raar dat mijn beste spelers geen bal meer kunnen controleren of een goede pass geven. Niets lukte. We waren gewoon onherkenbaar.”
 
“In de tweede helft krijgt Fadiga dan rood op het moment dat we klaar zijn om hen met een mes neer te steken. Dat was het kantelmoment in de wedstrijd.”
 
No more cool
 
En dan was het gedaan met praten over voetbal. De immer kalme Noor verloor zijn cool en haalde hard uit naar de Truiense bank. De bezoekers zorgden op het einde van de tweede helft voor veel tumult.
 
De hulptrainer liep het veld en een steward die hem terugdrong, werd door de Truiense bank hard aangepakt. “Wat daar gebeurde kan niet meer”, reageerde Sollied. “Op een bepaald moment leek de Truiense bank wel op Al Qaeda. Maar vergeef het hen, ze weten niet wat ze doen.”
 
Standard
 
Over een kleine twee weken volgt de terugwedstrijd in de halve finale van de beker tegen Standard. “Er zal veel moeten veranderen. Het vertrouwen is weg. Maar het is nog veel te vroeg om aan Standard te denken. Eerst is er nog de wedstrijd tegen KV Mechelen en we proberen om elke wedstrijd te winnen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties