Verschuivingen aan de top?

Maarten Vandenabeele
| 2 reacties
Verschuivingen aan de top?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hoe verder op het seizoen, hoe minder kansen voor Roma om Inter toch nog de loef af te steken. Op de tweeëndertigste speeldag lijkt het weer te kunnen: de Romeinen spelen thuis, Inter op verplaatsing.

Inter gaat op bezoek bij Atalanta Bergamo, dat na de scalp van Milan vorige week nu ook graag die van Inter wil bemachtigen. De Nerazzurri zien Cambiasso (foto) terugkeren op het middenveld. Achterin lijkt Materazzi weer te gaan starten, ten koste van Rivas, die het nochtans niet slecht deed tegen Lazio. Voorin start Ibrahimovic, de jongste weken helemaal uit vorm, mede door een hardnekkige knieblessure, niet. Suazo, Crespo en Cruz vechten onderling voor twee plaatsen.
Del Neri heeft weinig reden om zijn ploeg te wijzigen. Floccari wordt weer de diepste man, met Doni daar kort achter. Vanaf de flanken zullen Langella en Ferreira Pinto opnieuw proberen paniek te zaaien.

AS Roma kijkt in het Stadio Olimpico de Rossoblu van Genoa in de ogen. Totti is er nog steeds niet bij, dus Vucinic wordt weer het aanspeelpunt vooraan. Op de flank lijkt Giuly Mancini uit de ploeg te verdringen. Aquilani heeft pijn aan de voet en speelt waarschijnlijk niet. Ook Juan is onbeschikbaar. Pizarro is geschorst.
Genoa rekent vooral weer op Borriello en vooral weer niet op Vanden Borre, die eens te meer op de bank zit.

Juventus mocht door het tragische ongeval, waarbij een Parmasupporter het leven liet, twee weken rusten en moet dus helemaal fit zijn om Palermo te bekampen, in Sicilië. De Bianconeri zagen deze week Zanetti opnieuw uitvallen, waardoor Camoranesi weer naar het centrum zal verhuizen, aan de zijde van Sissoko. Voor de rest stelt Ranieri de vertrouwde namen op.
Miccoli mist het treffen met zijn ex-club wegens blessure en voor Cavani wordt het een race tegen de tijd om klaar te raken. Amauri (foto) begint wellicht alleen voorin. Met Balzaretti staat toch een ex-Juvespeler tussen de lijnen.

Fiorentina ontvangt Reggina. Het valt nog af te wachten hoe (on)geschonden de Viola uit de wedstrijd tegen PSV komen, maar veel roteren kan Prandelli zich niet permitteren, vermits de vierde plaats helemaal nog niet binnen is. Ujfalusi en Gamberini zijn twijfelgevallen.

AC Milan moet zich herpakken na de beschamende prestatie van vorig weekend. In San Siro komt dit keer Cagliari op bezoek. Nesta is na zijn rode kaart voor twee weken geschorst en Oddo wordt geopereerd en kan dus logischerwijze niet spelen. Oddo's plaats wordt ingenomen door Bonera. Goed nieuws is er wel van Kakà: de Braziliaan trainde deze week mee en komt wellicht al aan de aftrap. Seedorf, bijzonder zwak tegen Atalanta, verdwijnt daardoor naar de bank.

De andere wedstrijden van de tweeëndertigste speeldag:

Siena - Udinese
Torino - Empoli
Parma - Lazio
Sampdoria - Livorno
Catania - Napoli
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties