Racing Mechelen bindt Nnaji langer aan zich

Nico Wieme
| 8 reacties
Racing Mechelen bindt Nnaji langer aan zich
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Mechelen maakt werk van de uitbouw van de ploeg voor volgend seizoen. De derdeklasser verlengde het contract van Michael Nnaji.

Komende zondag speelt Racing Mechelen de topper in Derde Klasse A op het veld van Eendracht Aalst. Beide teams strijden nog mee om de titel. Racing staat twee met 44 punten, dat zijn er vier minder dan leider La Louvière. Voor Eendracht wordt het nog iets moeilijker. De Ajuinen staan gedeeld derde en kijken tegen een achterstand van zes punten op de koploper aan.
 
In aanloop naar de clash tussen beide topploegen uit de reeks heeft het bestuur van Racing Mechelen een belangrijke zet gedaan in de verder uitbouw van het eerste elftal. Voorzitter Edmond Phlips en zijn ploeg kwamen dinsdagavond tot een akkoord met Michael Nnaji over een verlengd verblijf in het Oscar Vankesbeeck Stadion.
 
De centrale verdediger tekende een contract van twee jaar met optie. Na de contractverlengingen van Axford en Verstraeten en de reeds langdurige verbintenissen met Verstappen en Calicchio heeft Racing zijn centrale as dus voor lange tijd onder contract.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties