Ceulemans: 'Doelpunten hadden leuker geweest'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Ceulemans: 'Doelpunten hadden leuker geweest'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jan Ceulemans en Albert Cartier waren het na afloop erover eens dat Westerlo – Bergen op een logische 0-0 was geëindigd.

“Zij hebben één kans gekregen en wij hebben één kans gekregen. Dan is 0-0 een logische uitslag”, analyseert Ceulemans de wedstrijd. “Maar we wisten op voorhand dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden tegen een gezonde agressieve ploeg. Dit Bergen staat in het klassement niet op haar plaats en dat hebben ze de voorbije weken ook aangetoond.”
 
Les Dragons zorgden er ook voor dat Westerlo haar beste spel nooit kon boven halen. “Onze belangrijkste spelers werden door Bergen goed uit de wedstrijd gehouden, waardoor we vandaag ook iets minder waren, maar ik ben niet ontgoocheld na deze wedstrijd. Al hadden een aantal doelpunten het wel aangenamer kunnen maken voor de supporters.”
 
Cartier: “Hadden beetje schrik”
 
Ook Albert Cartier gaat met een voldaan gevoel naar huis. “Globaal hebben we een degelijke wedstrijd gespeeld. We hebben alleen niet gescoord, maar er waren ook niet veel kansen. De voorbije weken was de kwaiteit bij ons iets minder en we hadden een beetje schrik om naar hier af te zakken, maar deze wedstrijd geeft me toch voldoening.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties