Samaras wil niet terugkeren naar 'The Citizens'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Samaras wil niet terugkeren naar 'The Citizens'
Foto: © SC

Georgios Samaras wil bij Celtic blijven. De Griekse spits heeft het naar zijn zin in Schotland. Hij hoopt alvast dat hij niet terug zal moeten keren naar Manchester City, de eigenaar van de ex-speler van Heerenveen.

Georgios Samaras doet het goed bij Celtic Glasgow. Hij wordt sinds januari gehuurd van Manchester City en maakte ondertussen al twaalf keer zijn opwachting bij The Bhoys. Vijf keer was dat als basisspeler. Scoren deed hij ondertussen al vier keer.

Daarmee doet Samaras het stukken beter dan bij Manchester City. Bij het team van Emile Mpenza mocht hij maar vijf keer optreden waarvan twee keer als basisspeler. Doelpunten scoren deed hij niet in de Premier League.

"Ik ben blij dat ik bij Celtic ben en ik hoop dat ik in juni met Griekenland naar het EK kan. Daarom wil ik Celtic aan de titel helpen. Wat er daarna zal gebeuren, weet ik nog niet. Bij Celtic blijven, geniet mijn voorkeur. Het enige wat ik wel al weet, is dat ik niet zal terugkeren naar Manchester City", aldus Samaras. Celtic heeft echter nog niet laten weten of het de optie in het huurcontract zal lichten. Wil de club Samaras kopen, dan moet het zo'n vier miljoen euro neertellen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties