Zarate charmeert Engelse topteams

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Zarate charmeert Engelse topteams
Foto: © SC

Twee Engelse topteams tonen interesse in de Argentijn Mauro Zarate. De spits speelde afgelopen seizoen op huurbasis bij Birmingham City maar staat onder contract bij het Qatarese Al-Sadd.

"Hij heeft momenteel twee aanbiedingen van Engelse topteams gekregen. Al-Sadd wil een transfersom vangen van 30 miljoen euro, maar ik denk toch dat de transferprijs zal zakken tot zo'n 15 miljoen euro", aldus Christian Otero, de zaakwaarnemer van het jonge Argentijnse aanvalstalent.

Mauro Zarate speelde sinds de wintertransferperiode bij Birmingham City en scoorde nog vier doelpunten voor de degradant. De jeugdinternational maakte vorig jaar de overstap naar Al-Sadd voor heel wat miljoenen. Voorheen was hij in eigen land aan de slag bij Velez Sarsfield. 

Alex McLeish, de manager van Birmingham, is alleszins vol lof over Zarate. "Mauro zal een interessante speler zijn voor alle teams uit het Premiership. Sterker nog, hij is dat al. Het was een gok om hem hierheen te halen. De competitie in Qatar heeft een heel ander niveau. Desondanks heeft hij hier een erg positieve indruk nagelaten", besluit de Schot in de regionale krant Birmingham Mail.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties