Anderlecht sluit seizoen winnend af

De Nijs Michael
| 0 reacties
Anderlecht sluit seizoen winnend af
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht heeft gisteren zijn laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld, in een vriendschappelijke pot voetbal ging het bescheiden Wolvertem voor de bijl met 1-4.

Anderlecht begon aan de partij met enkele basisspelers, maar er stonden eveneens enkele jongeren op het veld. Daarnaast trok ook Pär Zetterberg nog één keer de voetbalschoenen aan. De kersverse bekerwinnaar begon echter matig aan de partij, al na vijf minuten kopte Van den Bossche de bal voorbij Proto: 1-0. Het antwoord van de vice-kampioen liet echter niet lang op zich wachten, Pieroni schoot de bal op aangeven van Goor tegen de netten. De match ging dan goed over en weer, met enkele kansen aan beide zijden tot gevolg. Toch was het paars-wit dat via Mpenza de rust inkon met een 1-2 voorsprong.

In de tweede helft kende Anderlecht nog weinig problemen met het bescheiden wolvertem. Boussoufa kan de score verder uitdiepen tot 1-3 en de ingevallen Boateng maakte er vlak voor affluiten nog 1-4 van. Zo kunnen de spelers van Anderlecht, op de internationals na, nu echt op vakantie.

Wolvertem: Bogaerts, Van Assche, Lefebvre, Van Praet, Rimbold, Rodrigo, De Ridder, Rooms, Steylemans, Van Den Eynde, Van Den Bossche

Anderlecht: Proto (46' Schollen), Ciza (77' Kalala), Deschacht (46', Dandois-Devos), Lodders (73' Sterckx), Mpenza (66' Boateng), Pieroni (66' El Kaddouri), Boussoufa, Goor, Iakovenko (59' Ndoumbe), Sare, Zetterberg
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties