Sevilla haalt Argentijns talent naar Spanje

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Sevilla haalt Argentijns talent naar Spanje
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lautaro Acosta is de naam van de nieuwste aanwinst van de Spaanse topklasser FC Sevilla. De Argentijnse middenvelder verhuist voor een nog onbekende transfersom van Lanús naar Andalusië.

Lautaro Acosta is momenteel twintig jaar oud en wordt in Argentinië beschouwd als een veelbelovend talent. Hij had als jonge kerel al een groot aandeel in de titel die Lanús vorig jaar pakte in het Torneo Clausura, het tweede deel van de Argentijnse voetbalcompetitie . Het was overigens nog maar de eerste keer dat Lanús er in slaagde om kampioen van Argentinië te worden. 

Acosta zal deze zomer ook te bewonderen zijn op het Olympisch voetbaltoernooi in Peking. De jeugdinternational kan zowel spelen op de flanken of als aanvallende middenvelder opereren. Bij Sevilla zijn ze tevreden over hun nieuwe aanwinst. "Met zijn komst doet Sevilla zijn naam weer alle eer aan. Eerder bleken de transfers van jonge Zuid-Amerikanen als Daniel Alves, Adriano, Julio Baptista en Fazio al een voltreffer", klinkt het op de website van de club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties