Boulahrouz kan naar Marseille

Philippe Crols
| 1 reacties
Boulahrouz kan naar Marseille
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens Marseille-trainer Eric Gerets kan zijn team mits enkele gerichte versterkingen volgend seizoen meedoen voor de Franse titel. Een van de nieuwkomers wordt misschien wel Khalid Boulahrouz.

Een lokale krant in het zuiden van Frankrijk, La Provence, meldt namelijk dat Khalid Boulahrouz hoog op het verlanglijstje staat van Olympique Marseille. Momenteel is de Nederlander nog eigendom van Chelsea, maar spelen deed hij het afgelopen seizoen voor het Spaanse Sevilla.

Bij die Spaanse ploeg speelde hij niet echt veel mee omdat de verdediger vaak geblesseerd was. Op dit moment zit Boulahrouz in Zwitserland om er zich voor te bereiden op het komende EK. Hij werd in extremis nog bij de selectie gehaald na het noodgedwongen afhaken van Ryan Babel.

Boulahrouz is 26 jaar oud en brak destijds aan de zijde van Daniël Van Buyten door bij Hamburger SV. Bij Chelsea kon hij geen basisplaats bemachtigen. Verwacht wordt dat de Londenaars niet al te moeilijk zullen doen als er een club Boulahrouz wil aantrekken.

Marseille heeft in ieder geval wel het Champions League-voetbal als troef. Het eindigde afgelopen seizoen op een derde plaats. Toen Eric Gerets overnam stond de club uit het zuiden van Frankrijk nog voorlaatste.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties