Gylain stapt op bij Brussels

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Gylain stapt op bij Brussels
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gino Gylain is niet langer meer de manager van kersvers tweedeklasser FC Brussels. Na vijf jaar houdt hij het voor bekeken in de hoofdstad. Naar eigen zeggen wil hij enkel op het hoogste niveau werken.

"Ik heb vijf jaar lang in het project van FC Brussels geloofd, maar in tweede klasse is dat niet meer haalbaar", zegt Gino Gylain in de krant Het Nieuwsblad. "De citroen is uitgeperst. Een afdeling lager is een heel ander verhaal, de financiële mogelijkheden zijn er veel beperkter.

Over Brussels-voorzitter Johan Vermeersch wil Gylain niet veel kwijt. "In tegenstelling tot vele anderen zal ik hem niet afbreken. Ik blijf er bij dat de pers hem veel te hard heeft aangepakt. Het was niet simpel, maar we hebben wel bewezen een sterk team te zijn. Ik heb dan ook veel respect voor wat hij probeerde uit de grond te stampen."

Gylain is ook toe aan een nieuwe uitdaging. Dan valt al snel de naam van neo-eersteklasser KV Kortrijk waar Gylain al een tijdje aan de slag was in het verleden. "Ik sta open voor alle aanbiedingen. Ik heb nog nergens een overeenkomst getekend."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties