Lierse en Dender strijden om Dissa en Tubi

Tom Martens
| 13 reacties
Lierse en Dender strijden om Dissa en Tubi

Zowel Lierse en Dender zoeken nog versterking in de voorlinie, beiden strijden ze om Dissa en Landu - Tubi.

Na de pas afgeronde transfers van Wisdom Alexgbo en Ndezir Nedzipi, wil Lierse nog een aanvaller aan hun kern toevoegen. Daarbij zijn 2 spelers in zicht, namelijk Mamadou Dissa ( KSV Roeselare ) en Christian Landu Tubi ( FC Brussels).

Beide spitsen zijn snel en stevig en dat is het type dat Lierse zoekt. Dissa kan wel betere statistieken voorleggen, aangezien hij vorig seizoen 16 doelpunten maakte ( inclusief Cofidis-cup). Dissa zelf ziet een transfer zitten naar 't Lisp, dat absoluut volgend seizoen wil promoveren.

De tweede naam is voor de neutrale supporter waarschijnlijk iets minder bekend. Christian Landu - Tubi is een Congolese Belg die eerder speelde bij Standard, Visé, KV Mechelen, KV Kortrijk en Bergen. Momenteel is hij aan de slag bij Brussels, waar hij vorig seizoen amper mocht opdraven. Toch wist Tubi 3 keer te scoren. Het seizoen voordien scoorde hij 14 doelpunten voor KV Kortrijk.


Maar ook Dender zoekt een snelle, stevige spits en zou zich voornamelijk in de strijd om Landu Tubi mengen. Er is ook interesse in Dissa, maar hij is waarschijnlijk financieel niet haalbaar.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties