Van der Elst wil weer aan het werk

Mathias Dumarey
| 10 reacties
Van der Elst wil weer aan het werk
Foto: © SC

De trainerspostjes voor volgend seizoen in de Jupiler League zijn zo goed als verdeeld. Enkel promovendus FC Tubeke is nog op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Franky Van der Elst dreigt dus weer naast een mooie job te grijpen.

Op het einde van afgelopen seizoen werd Franky Van der Elst door FC Brussels op straat gezet. Dat was niet zozeer omdat de club degradeerde uit de Jupiler League, maar omdat hij geen gehoor had gegeven aan de wensen van voorzitter Johan Vermeersch om in de laatste wedstrijden meer jeugd te laten opdraven. Althans, zo luidt de versie van de Brussels-preses.

Van der Elst wil graag zo snel mogelijk weer aan het werk. "Het wordt zo goed als onmogelijk om in België werk te vinden. Ik heb ongelooflijk veel zin om straks weer aan de slag te gaan, maar eens je op de sukkel bent, wordt het moeilijk. Voor clubs die enkel op resultaten afgaan, zal ik zeker geen goede beurt gemaakt hebben", weet Van der Elst in de krant Het Laatste Nieuws.

"Ik vind dat ik vorig seizoen bij Brussels goed werk geleverd heb. Het zal zeker niet voor de eerste weken zijn, maar ik hoop dat er straks toch iets uit de bus komt vallen. Ik heb geen zin om weer voor een jaar thuis te zitten", besluit Van der Elst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties