Louwagie begrijpt uitlatingen Fadiga niet

Mathias Dumarey
| 22 reacties
Louwagie begrijpt uitlatingen Fadiga niet
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Khalilou liet zich in de Sport/Voetbalmagazine die gisteren verscheen vernietigend uit over zijn ex-werkgever AA Gent. "Preud'homme zal grote ogen trekken", had hij laten weten. Bij AA Gent begrijpen ze de reactie van de Senegalees niet.

Michel Louwagie, de manager van AA Gent, begrijpt de reactie niet van Khalilou Fadiga die volgend seizoen voor Germinal Beerschot uitkomt. "Ik heb hem en alle andere spelers met alle honneurs bedacht. Na de verloren bekerfinale tegen Anderlecht heb ik iedereen uitgebreid gefeliciteerd. Waarom Fadiga dit nu zegt, begrijp ik niet. Blijkbaar is dit de voetbalwereld", aldus een aangegrepen Louwagie in de krant Het Nieuwsblad.

"Fadiga wilde niet wachten tot de nieuwe trainer werd aangesteld. Wat zijn kritiek over ons oefencomplex betreft: we kennen de problemen maar we moeten wel alles zelf betalen. Ik zou ook heel graag een nieuw oefencomplex optrekken, maar laat ons eerst beginnen met een nieuw stadion", besluit Louwagie die verder ook nog aangeeft dat de abonnementenverkoop voor volgend seizoen goed draait.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties