Arrogante Van Basten wenst Hiddink 'veel geluk'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Arrogante Van Basten wenst Hiddink 'veel geluk'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Nederlandse bescheidenheid van voor het tornooi heeft na de 9 op 9 in de groepsfase plaatsgemaakt voor de gekende arrogantie van onze noorderburen. Met bondscoach Marco Van Basten als verpersoonlijking.

Vanuit Bazel

Winst tegen wereldkampioen Italië en vice-wereldkampioen Frankrijk heeft zijn sporen achter gelaten in het Oranje-kamp. De Nederlanders willen het niet met zoveel woorden zeggen, maar de stoere taal van Van Basten verklapt een onmetelijk groot zelfvertrouwen.
 
De toekomstige Ajax-trainer kijkt met Guus Hiddink een landgenoot in de ogen. “Als Hiddink als geen ander de zwaktes van het Nederlandse voetbal kent, dan weet hij ook waar onze sterktes liggen”, grijnst Van Basten. “Wel, dan wens ik hem zaterdag veel geluk.”
 
“We hebben Rusland uiteraard zien spelen tegen Zweden, maar we hebben ook de wedstrijden tegen Griekenland en Spanje gezien”, verwijst Van Basten cynisch naar de matte prestaties van de jongens van Hiddink in het begin van het tornooi. “We willen allebei aanvallend voetbal spelen, maar we zullen zaterdag wel zien wie de beste is.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties