Zulte Waregem trekt Neumayr aan

Anthony Van der Planken
| 18 reacties
Zulte Waregem trekt Neumayr aan
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Zulte Waregem heeft vrijdagmiddag een nieuwe aanwinst voorgesteld. De club trok middenvelder Markus Neumayr aan. Hij komt transfervrij over van het MSV Duisburg.

De 22-jarige Neumayr speelde twee seizoenen voor Duisburg. Eén in de eerste Bundesliga, en één in de tweede. In totaal viel hij tien keer in. Voordien was hij actief bij Manchester United, waar hij het tot de reserven schopte.

Zulte Waregem ziet in Neumayr de ideale versterking voor het middenveld. De rechtsvoetige Duitser tekende aan de Gaverbeek een contract voor twee seizoenen.

"Ik ben heel tevreden met de kans die ik hier krijg", reageert de speler zelf op zijn transfer. "Voor mij was het belangrijk bij een club terecht te komen die in mij gelooft en waar ik mij als basisspeler verder kan ontwikkelen. Ik speelde twee jaar voor Duisburg en daarvoor drie seizoen bij Manchester United, waarvan ik de laatste zes maanden met het eerste elftal mocht meetrainen. De gesprekken met de clubleiders en hun menselijke omgang bezorgden me een goed gevoel. Ik zocht heel wat informatie over de club en denk dat ik me hier snel thuis zal voelen."

Algemeen manager Vincent Mannaert is erg tevreden met zijn nieuwe aanwinst. "We zijn ervan overtuigd dat we een speler met heel wat kwaliteiten binnengehaald hebben. De scoutingsverslagen waren unaniem positief. We maken trouwens nog werk van twee versterkingen, een centrale verdediger en een aanvaller, die het transferplaatje compleet moeten maken."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties