Heerenveen zegt Stijnen wel wat

Mathias Dumarey
Heerenveen zegt Stijnen wel wat
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vorige week bood SC Heerenveen één miljoen euro voor Stijn Stijnen, de doelman van Club Brugge. Blauw-zwart verwierp het bod en noemde het ronduit lachwekkend. Stijnen zelf zou best wel naar Heerenveen willen.

"Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik het ook over de grens graag eens zou bekijken. Heerenveen zou ik zeker zien zitten, zeker omdat mijn oud-trainer Trond Sollied daar nu werkt. Het zijn de clubs die nu aan zet zijn", aldus de 27-jarige Stijn Stijnen in de Nederlandse krant De Telegraaf.

Stijnen heeft in Brugge nog een contract tot de zomer van 2011. Hij is ook doelman van de nationale ploeg en daarom wil men in West-Vlaanderen een pak geld zien. Sollied kent Stijnen goed van zijn periode bij Club Brugge. De Noor was er trainer van 2000 tot 2005. "Een transfer zou goed zijn voor Stijn, maar moet ook goed zijn voor Brugge. Daarom hoop ik dat beide teams elkaar zullen vinden voor een juiste transfersom", laat de zaakwaarnemer van Stijnen weten. Luc Devroe, de sportmanager van Club Brugge, liet eerder al weten dat Stijnen tegen 'een bepaalde prijs' te koop is. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties