Mirallas en Bailly missen de bus

De Nijs Michael
| 6 reacties
Mirallas en Bailly missen de bus
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

De reis naar Peking was voor de volledige Belgische selectie een lange en vermoeiende onderneming, Logan Bailly en Kevin Mirallas besloten daarom om even op hun bed te gaan liggen. Enig probleem is dat het duo in slaap viel en daardoor de bus miste.

Doordat beide heren in slaap vielen, waren ze namelijk niet tijdig op de verzamelplaats, van waaruit de Belgische selectie met de bus naar het Sports Park zou rijden. De rest van de selectie merkte de afwezigheid van Bailly en Mirallas echter niet op en vertrok vrolijk naar de uitlooptraining. Pas halverwege tussen het hotel en trainingscomplex merkte men op dat de doelman van Genk en de spits van Lille niet aanwezig waren.

Beide heren reisden het gezelschap dan maar op eigen houtje achterna, met een gezicht als een donderwolk. Zowel Bailly als Mirallas bekenden dat de fout bij hen lag, maar toch konden beide spelers niet begrijpen dat hun afwezigheid niet was opgemerkt. "Het was lastig voor iedereen, ik neem niemand iets kwalijk", bedekt coach De Sart het incident met de mantel der liefde. De trainer zelf zat overigens niet op de bus, hij was met de wagen naar het stadion gereden om er de fitnesszaal te bekijken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws