Stijnen: 'Had nog geen contact met Heerenveen'

Philippe Crols
| 0 reacties
Stijnen: 'Had nog geen contact met Heerenveen'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de Nederlandse krant De Telegraaf zou Stijn Stijnen graag voor Heerenveen uitkomen. De doelman laat aan Sporza weten dat hij niet weet waar dat verhaal vandaan komt. "Ik heb namelijk geen contact gehad met die krant", klinkt het.

Stijn Stijnen werd in de maandageditie van De Telegraaf aan het woord gelaten en dat vindt de doelman nogal vreemd. "Die krant heeft nooit met mij contact opgenomen. Ik heb die dingen dan ook helemaal niet gezegd. Ook met mijn ex-trainers die nu bij Heerenveen aan de slag zijn (Chris Van Puyvelde en Trond Sollied) sprak ik niet", aldus de nationale nummer één.

Toch lijkt Stijnen een transfer niet helemaal uit te sluiten. "Ik heb met volle verstand mijn contract verlengd en ik hoef niet weg. Als de ploegen echter op clubniveau tot een akkoord komen, ga ik een overgang wel overwegen. Maar met wat er nu gebeurt, heb ik niets te maken", aldus de doelman.

"Als Club beter zou worden van een transfer, dan is dat ook een vorm van clubliefde", sprak hij nog. Stijnen ligt bij Club nog tot medio 2011 onder contract. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties