Toni en Borowski out bij Bayern

Toni en Borowski out bij Bayern
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bayern München kent enkele tegenslagen in de aanloop naar het nieuwe seizoen. Zo moet de Duitse topclub Luca Toni en Tim Borowski even missen, het duo lijkt echter wel de competitiestart te halen.

Zowel Toni (foto) als Borowski liepen tijdens de training een blessure op, waardoor beide heren even langs de kant staan. De kuitblessure van Toni lijkt echter mee te vallen, waardoor de international ten laatste op 5 augustus opnieuw inzetbaar zal zijn. De Italiaan moet dus het oefenduel tegen Urawa Red Diamonds laten schieten, nadat hij eerder al hetzelfde deed met de oefenpartij tegen 1.FC Köln. De oefengalop tegen Internazionale lijkt daarentegen wel haalbaar voor Toni.

Dat is anders voor Borowski, de speler liep een knieblessure op en moet daardoor waarschijnlijk iets langer vanaf de zijlijn toekijken. Hoe lang Borowski out is, is niet meteen duidelijk, maar het staat vast dat de oefenwedstrijden tegen Urawa Red Diamonds en Internazionale te vroeg komen. Ook hij moest trouwens al forfait geven voor de oefenpartij tegen 1.FC Köln.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties